een integraal kledingadvies

Integraal kledingadvies: de kern van de mens zichtbaar maken
Je innerlijk is de bron van je schoonheid. Tijdens een integraal kledingadvies krijg je deskundig en persoonlijk advies om vanuit deze bron je eigen authentieke kledingstijl te ontwikkelen en te verfijnen. Je leert een brug te bouwen tussen je innerlijk en je uiterlijk, zodat deze in harmonie zijn. Daarnaast leer je je kleding af te stemmen op de gelegenheid, zonder daarbij je eigenheid te verliezen.
Een integraal kledingadvies is voor mannen en vrouwen; het is persoonlijk, concreet en praktisch toepasbaar in je dagelijks leven op het werk en prive.

Meerwaarde
De integraal image consultants zijn opgeleid om op diepgaand en professioneel niveau te werken met het Stijlkwadrantenspel® en de eenvoudige handreikingen uit het boek te vertalen naar jou als uniek mens. Ze hebben geleerd de veelheid van gebieden – de kernkwaliteiten van je innerlijk, je uiterlijk, je context, je bestaande garderobe, en eventueel je ontwikkelingswens – met elkaar te verbinden in een concreet toepasbaar kledingadvies.

Zij laten je zien hoe contrast en kleur voor jou persoonlijk werken, en hoe je deze kunt gebruiken om te laten zien wie je bent, zodat je innerlijk en uiterlijk gaat stralen. Zij leren je kleding te kiezen die je lichaamsvormen mooi doet uitkomen en die je unieke persoonlijke kwaliteiten uit je innerlijk kompas laat zien. Ze leren je  kleding als een taal kunt gebruiken, zodat je kleding aansluit bij de context en je boodschap helder overbrengt, terwijl je helemaal jezelf kunt zijn en er mooi uitziet. Bovendien sluiten ze aan bij je garderobe en je favoriete kledingstijl en geven tips hoe je die verder kunt ontwikkelen.

Innerlijk basiskompas en groot innerlijk kompas
Het innerlijk kompas is een bijzonder onderdeel van het Stijlkwadrantenspel®. Met het kompas breng je de unieke samenstelling van jouw innerlijke kwaliteiten in beeld en leer je deze te vertalen naar kleding. Er zijn twee soorten innerlijk kompassen. In bijna alle gevallen maak je alleen het basiskompas, dat gaat over wie je nu bent en waar je nu staat. Hoe ziet je innerlijk eruit? Dit kompas weerspiegelt je innerlijke schoonheid en dat is de basis voor je authentieke kledingstijl.
Soms echter ben je in ontwikkeling, ben je innerlijk onderweg. Dan kun je een groot innerlijk kompas maken, waarmee je je verlangens zichtbaar maakt. Je groot innerlijk kompas laat zien welke kleding je helpt dit verlangen hier en nu vorm te geven, zodat het tot bloei komt.

Integraal image consultant vinden?
Kijk op de lijst ‘een integraal image consultant vinden’ voor een gelicenceerde integraal image consultant bij jou in de buurt.

Terug naar boven