auteur Eva Hollander

Zeventien prachtige jaren heb ik met veel plezier gewerkt als image consultant. In die tijd heb ik talloze consulten, lezingen en  trainingen aan particulieren en bedrijven gegeven. Daarnaast heb ik de Masteropleiding tot integraal image consultant en het Stijlkwadrantenspel ontwikkeld, en daarover het boek ‘Kleding als taal’ gemaakt. De VIP-award die ik in 2014 hiervoor kreeg was een echte bekroning van mijn werk en liefde voor het vak.

Na al deze rijke en inspirerende jaren is het nu tijd voor een nieuwe fase. Met de nieuwe eigentijdse aanpak van het Kleding als taal – masterprogramma biedt Marcella aan image consultants een waardevol en praktisch begeleidingsprogramma om professioneel en erkend met de Stijlcategorieën te leren werken, een belangrijk onderdeel van het Stijlkwadrantenspel.

Na twaalf jaar zelf de collega’s te hebben opgeleid in het Stijlkwadrantenspel, neemt Marcella nu het stokje over. Met de nieuwe aanpak, waarin ook de nieuwe media geïntegreerd zijn, is het Kleding als taal – masterprogramma helemaal up to date en toekomstgericht.

Marcella is een bevlogen, inspirerende en ervaren integraal image consultant. Het masterprogramma is bij haar in zeer goede handen.

Van harte aanbevolen aan collega’s die in hun adviezen verder willen dan de dress code en de mode.

Met hartelijke groet,

Eva Hollander

senior consultant Kleding als taal
en auteur Kleding als taal / het Stijlkwadrantenspel

 

Eva 2c

 

 

 

 

 

 


naar de stijlstudio.nl

Terug naar boven