de oefeningen in dit boek

In het boek staan dertien oefeningen om je te helpen een beeld van je innerlijk te vormen en dit te vertalen naar je kleding. Je hoeft ze niet alle dertien te doen, al is dat wel erg leuk.
De allerkortste route in het boek, voor wie heel weinig tijd heeft en toch graag iets van zijn innerlijk wil laten zien: doe oefening 1* ‘De basiscategorie van je innerlijk bepalen’ en ga meteen door met oefening 5 en 6, de concrete vertaling naar je kleding.

Als voorproefje kun je hier oefening 1 downloaden. oefening1 Kleding als taal

Kort overzicht van de oefeningen
Oefening 1, 2, 3 en 8 gaan over het innerlijk. Oefening 5, 6 en 9 helpen je je innerlijk concreet te vertalen naar je kleding, door nieuwe combinaties te maken met kleding die je al hebt en door je bewust te worden van welke kleding je nog nodig hebt om jezelf in al je kwaliteiten te laten zien.
Oefening 4, 7 en 10 helpen je meer over je innerlijk te weten te komen door middel van beeld en collages. Oefening 11, de diamant, gaat over breeduit genieten van je innerlijke rijkdom en oefening 12 helpt je om je innerlijk licht te benoemen en dit in je kleding te laten zien. Oefening 13 tenslotte helpt je om nieuwe ruimte voor jezelf te scheppen als je onderweg obstakels bent tegengekomen en bent vastgelopen.

Terug naar boven